Wybrano osobę na wolne stanowisko referenta w Urzędzie Gminy Kęty

Herb Kęty BIPPrzedstawiamy informację o wyniku naboru na wolne stanowisko urzędnicze referenta w Wydziale Finansowo-Budżetowym Urzędu Gminy Kęty, o którym pisaliśmy 5 czerwca 2013 r. we wpisie Burmistrz Gminy Kęty ogłosił nabór na referenta w Wydziale Finansowo – Budżetowym UG Kęty. Szczegóły znajdziecie Państwo poniżej.

Jak wynika z informacji zamieszczonej na , oferty na ogłoszony nabór przysłało 6 .

W wyniku przeglądu i oceny ofert pod kątem spełniania wymogów formalnych stwierdzono, że 2 kandydatów nie spełniało wymogów niezbędnych (formalnych) określonych w ogłoszeniu o naborze w zakresie dotyczącym stażu pracy.

W wyniku zakończenia procedury naboru na ww. stanowisko urzędnicze zatrudniona zostanie:

Pani Natalia Stawowczyk zamieszkała w Kętach.

Uzasadnienie dokonanego wyboru:

Pani Natalia Stawowczyk w najwyższym stopniu spełniła wszystkie wymogi określone w ogłoszeniu o naborze. Ukończyła studia o kierunku zarządzenia i oraz organizowany przez Stowarzyszenie Księgowych w Polsce uzyskując zawodowy specjalisty ds. rachunkowości – samodzielny księgowy. Posiada 15-miesięczne doświadczenie zawodowe na stanowiskach w służbach finansowo-księgowych jednostek samorządu terytorialnego oraz przy realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej. W postępowaniu rekrutacyjnym osiągnęła najlepsze łączne wyniki ze wszystkich poddawanych ocenie kryteriów (wykształcenie, doświadczenie zawodowe, przygotowanie merytoryczne, predyspozycje i umiejętności).

Źródło:
UG Kęty

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności, Inne, Społeczne, Urzędowe i oznaczony tagami , , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.